Parkerings-tilladelse

Parkeringstilladelser på Jordbærvej er digitale. Det betyder, at registreringsnummeret på din bil skal registreres digitalt, så p-vagten kan scanne nummerpladen for at se, om den må holde på Jordbærvej.

Parkering varetages af City Parkeringsservice og parkeringsudvalget. Spørgsmål om parkering kan rettes til: jordbaervejparkering@gmail.com

Du registrerer din bil ved at sende en mail til parkeringsudvalget med oplysning om:
– Dit navn
– Bolignummer
– Bilens registreringsnummer (nummerplade)
– Dit telefonnummer

Når du får en mail retur fra jordbaervejparkering, er bilen registreret hos City Parkeringsservice.

Parkeringsregler gældende fra december 2020
På afdelingsmødet i september 2020 vedtog foreningen nye P-regler. Baggrunden for de nye regler er, at flere og flere oplever udfordringer med at finde en parkeringsplads, når de kommer hjem efter arbejde.

 • Kun biler, som beboere selv bruger, kan registreres i parkeringssystemet, dvs. at man ikke kan have gæster registreret i systemet.
 • Fra 1. december 2020 vil der blive foretaget kontrol af parkeringslicenser alle ugens dage, døgnet rundt.
 • Gæster må kun parkere på Jordbærvej på
  hverdage kl. 07.00 – 16.30
  fredag fra kl. 07.00 til søndag kl. 16.30. Dette for at sikre parkering til beboere over natten.
 • Der vil blive indført elektroniske gæstetilladelser, hvor hver beboer får et login til en hjemmeside, hvor man kan indtaste registreringsnummer. Vejledning hertil sendes i separat mail. Papir-gæstetilladelser udfases og kan ikke bruges mere fra 1. januar 2021. Vær opmærksom på at brug af papir-gæstetilladelser herefter vil resultere i en afgift.
 • Vejledning til oprettelse af gæsteparkering kan findes her
  (OBS – gæstetilladelser gælder kun i tidsrum, hvor gæsteparkering er tilladt)

Gældende regler pr. 1.12.2020:

 • Der må KUN parkeres i optegnede parkeringsbåse.
 • Det er tilladt for alle at parkere på en handicap parkeringsplads.
 • Parkeringsvagterne skal observere køretøjet i 5 min., før der kan udskrives en afgift. Det er dog muligt at holde “frit” i 15 min., hvis man stiller p-skive. Dette er for, at man har tid til få tastet registreringsnummeret elektronisk, hvis dette ikke er gjort på forhånd.
 • Håndværkere, som laver arbejde på Jordbærvej, må gerne holde uden for de optegnede parkeringsbåse. Der må kun benyttes parkeringstilladelser udstedt af City Parkeringsservice frem til 1. januar 2021. Alle tilladelser fra Bluepark er ikke gyldige mere og kan derfor smides ud.
 • Korrekt udstedte parkeringsafgifter iht. reglerne kan ikke annulleres.

Hvis dette skulle give anledning til spørgsmål, kan I altid kontakte parkeringsmailen på: jordbaervejparkering@gmail.com